avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vom mai fi prostiți și în 2016 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vom mai fi prostiți și în 2016 ?

legea 284/2010 se va aplica vreodată ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 10:07, 6 Februarie 2016
poi am înțeles asta dar nu mi se pare normal
Asta este , nu este prima institutie la care adresa de mail nu merge...
culmea am pățit la ministerul educației ,,,ce să zic ,am sunat și au zis că doar prin poștă ,
am primit răspuns de la avocatul poporului ,,petiția a fost înregistrată cu nr 17145 din 10 dec 2015 ,,a fost analizată în contextul art 31 din Constituție (dreptul la informare ) ,,în concluzie ,,,nu se relevă suficiente temeiuri pt sesizarea Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a oug 57/2015 ,,,,răspunsul e mai detailat dar nu știu dacă permite avocatnet.ro
să-l pun aici
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
sexu, utilizator
Daca nu-l puteti posta in Forum , atunci mi-l puteti trimite pe mail ... sa vad si eu ce motive a gasit Avocatul Poporului.

Alte discuții în legătură

Aplicare decizia nr. 794/2016 curtii constitutionale. Mihaiii2017 Mihaiii2017 Buna ziua, Lucrez ca bibliotecar intr-o biblioteca publica. Am avut discutii pe personalul specializat de la alte biblioteci din tara si am aflat ca acestia ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici oxi oxi Buna ziua, Curtea Constituţională, prin Decizia nr. 794/2016 (#M7), a constatat că dispoziţiile art. 3^1 alin. (1^2) din Ordonanţa de urgenţă a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 20/2016 paulciobotaru2008 paulciobotaru2008 buna ziua, va rog sa imi spuneti daca OUG20/2016 are aplicabilitate si daca sporul de doctorat, cf art. I, pct. 1 alin. 8, se poate acorda si celor din ... (vezi toată discuția)