avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare

Buna seara.
Poate invoca cineva cu succes, revendicarea unui teren si imobil,dupa ce acesta a reusit printr-o decizie "dubioasa" sa obtina partial terenul de sub cladirea mea(succesiune)?
Mentionez ca anterior, intr-un alt dosar, a cerut anularea contractului vanzare - cumparare pe care-l detin, si acesta a ramas valabil avand decizie irevocabila in acest sens.Constructia este la aceiasi suprafata cu terenul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 21:46, 1 Decembrie 2015
Daca detine o hotarare definitiva si irevocabila poate.
Depinde ce fel de hotarare este si ce prevede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dadural dadural Am facut o actiune in revendicare într-un mod atipic - împotriva proprietarului terenului -un Consiliu Local -care mi-a ocupat o suprafaţă de teren-deşi ... (vezi toată discuția)
Doua decizii ale curtii de apel -contradictorii 1970dan 1970dan Buna seara. La ora actuala detin un contract Vanzare-Cumparare, autentic, pe o suprafata de teren si o constructie.Dupa ce a fost atacat, cerandu-se anularea ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca anulata claudiu_35n claudiu_35n Buna ziua! Sa trec direct la subiect. In anul 2001, a fost eliberata o sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila prin care ca mostenitor al tatalui meu ... (vezi toată discuția)