avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Garantia materiala gestionar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Garantia materiala gestionar

As dori sa stiu daca pentru garantia materiala oprita la gestionarul din institutia publica, este corect ca in afara sumei ce se retine (garantia) ,sa se retina tot de la salariatul gestionar si comisionul bancar ( in acest caz la CEC) si daca este corecta aceasta retinere a comisionului, baza legala ce reglementeaza acest fapt.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:45, 2 Decembrie 2015
Nu văd ce temei legal ați avea să îi rețineți comisionul bancar și nu înțeleg de ce ați face-o. Până la urmă respectați o cerință legală. Ba mai mult, aș vedea și dreptul gestionarului de a încasa o dobândă pentru sumele imobilizate!

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie gestiune victor sorin victor sorin Buna seara Am fost gestionar la o societate comerciala , pe aceasta perioada a fost oprita garantia legala, intrebarile mele sint: - garantia este ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie AlinGeorgian AlinGeorgian [quot]Bună ziua! În momentul restituirii garanției firmei pentru acoperirea pierderilor suferite este obligata firma sa dea un document justificativ ca a ... (vezi toată discuția)
Garantia oprita din salariul lunar despadaniela despadaniela cui trebuie sa ma adresez daca institutia la care am lucrat la incetarea contractului ,si plata drepturilor salariale la zi ,u mi-a inapoiat garantia oprita ... (vezi toată discuția)