avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infintare asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infintare asociatie

Buna ziua

As dori sa infintez o asociatie sportiva nonprofit in care pot sa primesc finantari atata in lei cat si in valuta care sa aiba ca obiect de activitate escalada, alpinismu, cicloturismul tracking tot ce tine de activitati montane mai excat un club montan ,toti bani care ii primim din finantari sa merga pe echipamente excursi in tara si strainatate cursuri in care pot sa adere membri care platesc o cotizatie anuala mentionez ca suntem 3 prieteni care vrem sa facem clubul montan ce trebuie sa fac si ce costuri ar trebuie suportate ,si dupa aceea cat trebuie sa platesc la fisc dupa asociatie

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2015
marius131988, utilizator
Cel mai recent răspuns: grunwald , utilizator 16:56, 12 Decembrie 2015
sau cu cine as putea vb sa imi faca asa ceva si cat ma costa
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
marius131988, utilizator
Costuri nu se pot spune asa, direct, pentru ca pe langa niste taxe fixe pe care le veti plati, mai e onorariul unui avocat care difera de la om la om. Asa ca pot ajunge costurile cu infiintarea si pe la 3000lei sau chiar 3500lei.
O puteti face si personal ca nu e greu.
Poti face singur chestia asta. 3 membri fondatori. act constitutiv + statut (4-5 exemplare atestate avocatial, e mai ieftin). capital social depus la o banca 1100 lei (rotunjit salariu brut pe economie). contract de comodat pentru sediu (nu se autentifica la notar, e sub semnatura privata, sediul poate fi la adresa unui membru). caziere fiscale pentru cei 3 fondatori. taxa timbru judiciar depunere dosar in judecatorie - 100 lei (se achita la finante locale). Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie nonprofit marym marym Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Vindecat pentru a ajuta la vindecarea altuia.Acesta este scopul pentru care doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Membru sau simpatizant? garleanu garleanu Sportivii legitimati la o asociatie (club) nonprofit care platesc lunar o cotizatie intra in categoria -Membrii si simpatizanti?Multumesc (vezi toată discuția)
Plata cateringului si educatoarelor pe o asociatie de parinti. AnitaTomoiaga AnitaTomoiaga Buna ziua, Incercam si noi sa infiintam o asociatie de parinti pentru Afterschool in vederea ajutorarii copiilor la plata cateringului si educatoarelor. ... (vezi toată discuția)