avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Autorizatie de construire pentru reparatii, ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Autorizatie de construire pentru reparatii, reamenajari interne

As dori sa stiu daca este nevoie de solicitarea unei autorizatii de constructie pentru lucrari de reamenajare interioara a locuintei, fara modificari de structura.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:59, 2 Decembrie 2015
Daca modificarile nu afecteaza structura de rezistenta a imobilului nu este necesar realizarea de proiect tehnic si solicitarea autorizatie constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un apartament de.2 camere la demisolul unui bloc și as ... Mrt98 Mrt98 Dețin un apartament de.2 camere la demisolul unui bloc și as dori sa îl cumpar și pe cel de la parter care este in proporție de 80% oglinda cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.detin o garsoniera la parter si as dori sa ii fac ... .ale .ale Buna ziua.Detin o garsoniera la parter si as dorii sa ii fac o usa in loc de geam care sa dea direct in gradina.Pot face aceste modificari si de ce acte ... (vezi toată discuția)