avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

Pot incheia actul aditional si pe data de 20 ale lunii, chiar daca el isi produce efectele incepand cu data de 01 ale lunii sau este obligatoriu tot ca pe data de 01 sa se se incheie acest act aditional?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 2 Decembrie 2015
Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la art.17 alin. (3) C.mun. in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege.

Prin urmare, puteti incheia in data de 20 un act aditional la c.i.m. care sa-si produca efectele de la data de 01 a lunii respective.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate intocmi astazi - 07.09.2021 un act aditional ... ionelamiron ionelamiron Buna ziua, Se poate intocmi astazi - 07.09.2021 un act aditional de majorare salariala care sa aiba aplicabilitate incepand cu 01.09.2021? Multumesc frumos ... (vezi toată discuția)
Data aditional cim Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Ce data ar trebui sa aiba un aditional modificare salariu incepand cu data de 01.04.2018? Stiu ca dupa HG 905 se transmite in revisal in 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna seara ! In urma unor discutii in contradictoriu, as dori o a treia parere .... Actul aditional la CIM se poate intocmi in 20 zile de la aparitia ... (vezi toată discuția)