avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In legatura cu un spatiu comercial amenajat la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In legatura cu un spatiu comercial amenajat la parterul blocului de locuit

Buna ziua in urma cu patru ani mi-am dat acordul ca vecinul de la parter sa transforme apartamentul intr-un spatiu comercial .Iar acum din cauza ca se tine usa deschisa iarna eu fiind bolnav ampudandumi-se un picior nu mai sunt de acord cu acel spatiu comercial deoarece, nu ma pot intelege cu vecinul sa tina inchisa usa pe timpul ierni alt fel riscand sa imi pierd si celalalt picior din cauza frigului . Din cate am auzit acordul de functionare aspatiului respectiv trebuie reinoit la 2 ani . Nu ma pot intelege pe cale amiabila cu vecinul , ma ameninta ca ma da in judecata pentru ca i-am cerut sa inchida usa pe timpul iernii. Va rog safatuiti-ma ce sa fac . Astept raspunsul dumneavoastra . Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 2 Decembrie 2015
nu ma pot intelege cu vecinul sa tina inchisa usa pe timpul ierni alt fel riscand sa imi pierd si celalalt picior din cauza frigului

Nu aveti apartamentul incalzit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geamuri deschise in permanenta pe scara. exista vreo reglementare ... DanRo DanRo Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la ... (vezi toată discuția)
Caldura pe spatii comune andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Pe timpul iernii ce spatii comune trebuie incalzite? La noi in bloc caloriferele de pe paliere sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)