avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor in crestere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor in crestere

Buna seara,am si eu o intrebare....sunt divortata si am un copil minor in grija.Ma intereseaza daca pot sa plec din tara pe perioada sarbatorilor cu el,mentionez ca eu am un nume(cel anterior casniiei)iar minorul este pe numele fostului sot(tatal).

va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:24, 2 Decembrie 2015
ba mai mult cere radierea numelui tatalui din certificatul de nastere al minorului.

cine cere ?
Va trebui sa asteptati se se indrepte erorile materiale , sa legalizati hotararea si incheierea, apoi sa va puneti in ordine cu actele civile.. si poate de paste, iesiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare copil in alta tara fara nici unul din parinti Lore$ Lore$ Buna! Am divortat in 2014, copilul meu are 5 ani si jumatate, a ramas in custodia mea, fostul sot mi-a facut declaratie la notar ca e de acord sa ii schimb si ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva la mama contasalarii contasalarii Buna ziua Daca in urma hotararii definitive de divort sotia dobandeste dreptul de custodie exclusiva a minorului de 13 ani, sotul nu formuleaza nici o cerere ... (vezi toată discuția)
Minori- stabilire in strainatate nicolettanicole nicolettanicole buna seara...as dorii sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sunt divortata de un an si fiul meu in varsta de 2 ani a ramas in cresterea mea, la divort ... (vezi toată discuția)