avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Un executor judecatoresc a trimis o scrisoare catre un client al meu prin care ii solicita ca in cazul in care mai are facturi de achitat catre noi sa le achite in contul sau. Are voie un executor sa faca asta? de unde are acces la clientii mei?

Multumesc anticipat raspunsurilor
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:53, 3 Decembrie 2015
Dacă vă referiți la o poprire, da, are dreptul legal.

A doua întrebare bănui că e retorică. Nu există vreo instituție care să cunoască datele clienților dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita diliiy diliiy buna ziua, O sa increc sa pun si o spita in legatura cu mine. am cistigat o casa si trebuie sa-l despagubesc pe persoana cu care am avut procesul ,acesta ... (vezi toată discuția)
Poprire executor judecatoresc gabriel59 gabriel59 buna ziua ,as vrea sa aflu daca se poate raspuns la o anumita pr.In urma cu 2 ani am contractat un credit de la ferratum in valoare de 250 lei pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)