avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prestatii sociale persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prestatii sociale persoane cu handicap

Se preconizeaza cresterea prestatiilor sociale pentru persoanele cu handicap in 2016?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:49, 8 Februarie 2016
Inca nu a aparut un act normativ in acest sens.
Ceva noutati in legatura cu indemnizatiile persoanelor cu handicap?
Deocamdata, nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind reducerea perioadei de ccc liv24 liv24 Buna ziua. Sunt o mamica foarte necajita deoarece am adus pe lume un mic ingeras, care din pacate are un grav handicap. Va rog sa-mi spuneti daca reducerea ... (vezi toată discuția)
Testare dupa concediu crestere copil? cgt1975 cgt1975 dupa ce revin din concediul de crestere copil, se preconizeaza ca as fi testata sau examinata de catre sef ; exista aceasta posibilitate si daca da in ce baza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru cadru militar novgaby novgaby Buna ziua, Va scriu cu o problema legata de calculul indemnizatiei de crestere a copilului in cazul sotiei mele. Sotia mea este cadru militar. Pe langa ... (vezi toată discuția)