Am un nepot care in urma cu 3 ani jumate a fost impreuna cu un prieten la o discoteca ,acolo prietenul lui s-a intilnit cu un baiat care avea oproblema cu el ,s-au luat la bataie si nepotul meu cu prietenul lui au plecat cu masina prietenului ,victima s-a luat dupa ei si ia prins la matusa prietenului in poarta .Aici prietenul a luato prajina din curtea matusii ,si alovit victima in spate deoarece acesta il lovise pe nepotul meu in cap cu o bita,nepotul meu cazind linga masina ,a luat un briceag din masina si cind s-a intors victima din lovitura primita in spate a cazut peste nepotul meu si s-a intepat in cutit .Pentru acest lucru nepotul meu e condamnat la 7 ani jumate de puscarie si prietenul figureza ca martor.AM o intrbare de de ce prietenul e martor totodata si el a lovit victima ,si mai e ceva nepotul meu ia dat daune morale victimei 50 milioane vechi lei daca prietenul e martor el de ce ia dat 50 milioane lei victimei ca ce ? Mai vreau sa stiu cit dureza sau cit e legal sa dureze motivare unei decizii pe inalta curte are deja 4 luni de la sentinta finala si nici acum nu am putut vedea dosarul Cum pot ajunge la dosar si daca mai pot face ceva pentru neopotul meu ,Mai am o intrbare cum se fac arestarile dupa ce s-a dat sentinta definitiva la cit timp se aresteaza o persoana si in ce mod avind in vedere ca persoana respectiva nu e o persoana violenta caci pe el lau arestat dupa4 zile la ora 1 noaptea stiindu-se ca are familie si copil de 1luna.Nevasta lui e si acum socata nu isi poate reveni din socul care la avut cind au intrat mascati peste ei. va multumesc daca se va gasi cineva sa-mi raspunda.
Buna seara,
Dosarul dvs este mult mai complicat decat pare la prima vedere. Este foarte important ceea ce a declarat agresorul transformat in victima. Fiindca daca el a declarat ca numai nepotul dvs l-a lovit este si normal ca prietenul nepotului figureaza ca martor! Iar explicatia cu "nepotul meu era lovit pe jos , avea un cutit la el , iar agresorul a cazut in cutit peste el" uitati-o ! este puerila !De ce avea cutitul scos si tocmai cand se bateau? Nu raspundeti , fiindca intrebarea este retorica!B-)
Politia pune imediat in executare mandatul de arestare! La orice ora din zi si noapte , nu are importanta! Mai ales cand este vorba si de tentativa de omor!
La Inalta Curte de casatie si Justitie poate dura si 1 an! Numai redactarea hotararii dureaza cateva luni!
Victima din cite stiu eu declaratia a fost ca prietenul la lovit prmul si s-a dezechilibrat asta o spun pentru ca am fost in sala de judecata cind a recunoscut si victima si nepotul meu caci asa s-a intimplat.Daune morale de ce a dat si prietenul daca era martor. MULTUMESC PENTRU RASPUNS.