Buna ziua! Saptamana trecuta am fost prins fara permis,am fugit normal de frica pana ma prins,am fost luat la sectie mi-a fost intocmit dosar mi-a fost luat permisul de categorie AM apoi am fost trimis acasa,aseara am fost iar "fugarit" de acestia si mi-a adaugat alte foi la dosar,la ce ma pot astepta?:(:(:(:(:(
Nu iti pot preciza cu exactitate ce vei pati dar vreau sa-ti spun si eu cate ceva:mersul cu un autovehicul nu e o joaca de copii,indiferent de varsta.La ce ai relatat,corpul cred ca il ai matur,nu si mintea.In ziua de azi e foarte simplu sa iei permisul auto.Eu,permis din 1996,cat B,luat cu 25 din 26 posibile si cat C si E cu 26 cu 11 din tot atatea posibile.Inevitabil,depindem de trafic,transport,drumuri,circulatie.Devenim raspunzatori odata ce am iesit pe poarta,indiferent ca suntem pietoni,carutasi,biciclisti,soferi.Putem muri datorita ignorantei/prostiei noastre,putem omori,putem face puscarie fara sa ne dam seama.Ma rog,asta e si nivelul nostru socio-profesional,undeva la valoarea absoluta.Cum zici ca ai repetat fapta,cred ca nu vei mai avea dreptul de a da examen ptr obtinerea de permis auto o vreme,apoi ceva ani cu suspendare intrucat nu au existat victime.