avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere cu permis necorespunzator categoriei de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere cu permis necorespunzator categoriei de vehicule

Buna ziua! Saptamana trecuta am fost prins fara permis,am fugit normal de frica pana ma prins,am fost luat la sectie mi-a fost intocmit dosar mi-a fost luat permisul de categorie AM apoi am fost trimis acasa,aseara am fost iar "fugarit" de acestia si mi-a adaugat alte foi la dosar,la ce ma pot astepta?:(:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: GHMA , utilizator 19:42, 4 Decembrie 2015
Nu iti pot preciza cu exactitate ce vei pati dar vreau sa-ti spun si eu cate ceva:mersul cu un autovehicul nu e o joaca de copii,indiferent de varsta.La ce ai relatat,corpul cred ca il ai matur,nu si mintea.In ziua de azi e foarte simplu sa iei permisul auto.Eu,permis din 1996,cat B,luat cu 25 din 26 posibile si cat C si E cu 26 cu 11 din tot atatea posibile.Inevitabil,depindem de trafic,transport,drumuri,circulatie.Devenim raspunzatori odata ce am iesit pe poarta,indiferent ca suntem pietoni,carutasi,biciclisti,soferi.Putem muri datorita ignorantei/prostiei noastre,putem omori,putem face puscarie fara sa ne dam seama.Ma rog,asta e si nivelul nostru socio-profesional,undeva la valoarea absoluta.Cum zici ca ai repetat fapta,cred ca nu vei mai avea dreptul de a da examen ptr obtinerea de permis auto o vreme,apoi ceva ani cu suspendare intrucat nu au existat victime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit o căruță nesemnalizată, ai cărei căruțași erau sub influența băuturilor alcoolice, și mi s-a ridicat permisul pentru două luni. cum mi-l pot recupera mai repede? Daniel71919 Daniel71919 Aseara am fost implicat intr-un accident cu o caruta nesemnalizata...avea doar un numar de inmatriculare. Eram aproape de iesirea din localitate din sens opus ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Olaru George Olaru George Buna ziua , Se poate obtine dovada de circulatie pana la solutionarea cazului ? Mentionez ca am fost prins cu o alcolemie de 0,53 in aerul expirat , e pt ... (vezi toată discuția)
Ce risc sa mi se întâmple daca m-au prins băut la volan Ticulapetrisor721 Ticulapetrisor721 Ce risc sa mi se întâmple daca m-au prins băut la volan,si am avut o alcolemie de 0,55mg in aerul expirat,dețin permisul de doar 5 luni!!! (vezi toată discuția)