alina_25 a scris:
S-a intamplat o minune in ghilimele desigur dupa ce mai multi propritari de pe scara ne-am vaitat inclusiv la serviciul specializat din primarie de pierderile mari din blocul nostru la apa calda brusc pierderile de 70-150 lei de apartament au ajuns la 10-20 lei de apartament oare de ce ?
Apropo de cazul Alinei, la blocul meu şi pe luna Noiembrie 2015 avem trecute ca pierderi 0 (zero) lei, şi asta se întâmplă de 5 luni, după ce timp de vreo 5 ani am avut pierderi anuale şi de 200 lei (2 milioane lei vechi), adică lunar 100 mc, 200 mc, chiar şi 700 mc datoraţi unor avarii.
NI SE PARE DUBIOS, ŞTIIND CĂ ACEST INEXPLICABIL CONSUM DE 0 MC/54 APT. A APĂRUT DOAR DUPĂ CE AM FĂCUT RECLAMAŢII ŞI AM SPUS CLAR ACOLO CĂ PROBLEMA E A ŞEFILOR ASOCIAŢIEI CARE NU REMEDIAZĂ ACESTE PIERDERI ABERANTE !
Şi mai ciudat e că nu s-a făcut nicio reparaţie majoră la blocul nostru de 4 etaje, cu 3 scări şi 54 apartamente (cu tot cu magazinele de la Parter).
Exact ca şi în cazul dvs., să se fi speriat, oare, "şefii" Asociaţiei şi să fi făcut orice să acopere acele aberante consumuri puse doar din pix ?
Tehnic vorbind, e imposibil să ai timp de 5 luni chiar 0 lei pierderi de apă, după ce timp de 5 ani ai avut chiar şi 200 lei pierderi anual, fără a face măcar o mică reparaţie la conducte.
Dacă ar fi fost 0 mc pierderi ar fi trebuit să înlocuieşti mai toate conductele vechi chiar şi de 51 de ani, de când a fost dat în folosinţă blocul !
Find o situaţie S.F., ar fi bine, Alina, să cereţi explicaţii care a fost motivul acelor pierderi inexplicabile !
Dacă cumva au fost trecute "din pix", fără vreo explicaţie logică ?
Ne-am săturat de atâtea probleme apărute în aceste Asociaţii, multe inexplicabile !
Nici Legea 230/2007 şi H.G. 1588/2007 nu clarifică vreo problemă de genul ăsta ... de-asta se impune ca să se schimbe din temelii legile din domeniul Asociaţiilor de Proprietari, pentru că şi-aşa am ajuns destul de săraci să mai cotizăm pentru incompetenţa unora plătiţi de noi să ne gestioneze bugetul şi-aşa sărac din Asociaţii.