avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Daca un salariat are un credit de nevoi personale ,cu o rata de mai mult de jumatate din venitul lunar,mai poate fi executat silit ,pe baza unei hotarari judecatoresti,cu retinerea unei cote de 1/3 din venit ?.In urma platii ratei si retinerea de 1/3 din venit salariatul,nu mai ramane cu nici un venit.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:08, 6 Decembrie 2015
la asta trebuia sa se gandeasca pana sa se indatoreze excesiv.
I se va retine 1/3 din salariu, insa are posibilitatea sa conteste in termen de 15 zile, proband ce ati scris aici. Daca va castiga contestatia, nu stiu daca il ajuta sa ii retina un pic mai putin, pt ca datoria va creste.
Daca va ajunge in imposibilitate de plata si cu cealalta datorie, poprirea nu va depasi jumatate din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire abuziva din partea bancii raiffeisen bank CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati. Sotul meu a avut o firma, a facut liniii de credit pentru care eu am semnat ca si fidejusor. Sotul a decedat, am mostenit ... (vezi toată discuția)
Poprire salar 1/3 - ce se ia in calcul ? buterflies buterflies buna seara , va rog sa imi spuneti daca in calculul cuantumului popririi pe salar se iau in considerare membrii familiei in intretinere , descoperiri de cont ... (vezi toată discuția)
Situatie poprire anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa sa-mi spuneti in cazul unui salariat, pentru care am primit adresa de infiintare a popririi cu titlu executoriu 1/3 din salariu net, ... (vezi toată discuția)