In 06.2006 am luat produse cu plata in rate si am fost creditat de un IFN cu suma de 1380 lei,cu plata a 27 rate lunare.In sep 2008 am terminat de platit creditul.In 18.11.2015,dupa 7 ani,am primit prin posta de la un executor judecatoresc,o sentinta judecatoreasca si o incheiere de la executor prin care mi se aduce la cunostiinta ca creditul din 2006 este neplatit si preluat de o firma de recuperari creante sc EOS Finante GMBH pentru suma de 8052.74 lei.In termen de 15 zile am depus contestaie la judecatorie ,dar d-ul executor nu a luat-o in considerare si in data de 02.12.2015 a dispus masura popriri cu cota de 1/3 din venit ,la societatea unde lucrez, mi-a blocat si ridicat banii din cont ,care nu era un cont de salarii.Salarul mi se plateste in data de 15 a lunii,dar nu pe card.Ce mai pot sa fac in situatia aceasta.In data de 15 a luni firma este obligata saretina si sa vireze 1/3 din salarul meu in contul executorului judecatores?
Poprire totala pensie
olysat
Buna.Pe scurt,mama are doua credite mici,unul la btifn si altul la unicredit ifn.Dintr o neglijenta la creditul bt ifn a intarziat trei luni(dupa doi ani de ... (vezi toată discuția)