avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In 06.2006 am luat produse cu plata in rate si am fost creditat de un IFN cu suma de 1380 lei,cu plata a 27 rate lunare.In sep 2008 am terminat de platit creditul.In 18.11.2015,dupa 7 ani,am primit prin posta de la un executor judecatoresc,o sentinta judecatoreasca si o incheiere de la executor prin care mi se aduce la cunostiinta ca creditul din 2006 este neplatit si preluat de o firma de recuperari creante sc EOS Finante GMBH pentru suma de 8052.74 lei.In termen de 15 zile am depus contestaie la judecatorie ,dar d-ul executor nu a luat-o in considerare si in data de 02.12.2015 a dispus masura popriri cu cota de 1/3 din venit ,la societatea unde lucrez, mi-a blocat si ridicat banii din cont ,care nu era un cont de salarii.Salarul mi se plateste in data de 15 a lunii,dar nu pe card.Ce mai pot sa fac in situatia aceasta.In data de 15 a luni firma este obligata saretina si sa vireze 1/3 din salarul meu in contul executorului judecatores?
Cel mai recent răspuns: agri2015 , utilizator 13:38, 6 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintarea executarii silite abuziva ddvs ddvs Buna ziua , in primul rand vreau sa va felicit pentru tot ce faceti ! Mult succes in continuare ! Am primit incuviintarea executarii silite abia acum in ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)