avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen de garantie, reparare, înlocuire produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen de garantie, reparare, înlocuire produs

Bună ziua,recent am ajuns cu un utilaj (Drujba) la magazinul de unde l-am achizitionat pentru a fi reparat ținând cont ca este în perioada de garanție.Produsul a fost luat în primire la magazin, și mi s-a comunicat ca v-a fi gata în 2-3 zile; problema este ca au trecut cele 15 zile care sunt trecute pe certificatul de garantie;V-a rog respectos dacă ma puteți îndruma corect. Va mulțumesc cu respect George !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:07, 8 Decembrie 2015
Sper ca au completat pe certificat data in care l-ati predat.
Mai mergeti o data la magazin; spuneti-le ca doriti produsul in max. 2 zile pentru ca aveti nevoie de el si sperati ca nu va fi nevoie sa ii reclamati la ANPC. Trebuie sa faceti asta ca sa aratati ANPC ca ati incercat sa va intelegeti cu comerciantul inainte de a-l reclama.

Reveniti pe forum daca nu rezolvati in zilele urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs nereparat sau inlocuit in termen de 15 zile Mariusmrs89 Mariusmrs89 Buna ziua , ce este de facut in situatia in care un comerciant nu imi repara sau inlocuie produsul defect in termen de 15 zile calendaristice cum scrie in ... (vezi toată discuția)
Service, garantie produs maresaldeflota maresaldeflota Buna ziua am achizitionat un robot de bucatarie Gorenje ,care a avut de la inceput probleme la vasul care storcea fructele, mai exact la partea care invarte ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie - termen legal 15 zile LongJohn LongJohn Buna ziua, Recent, am achiztionat un produs de la un magazin online. Dupa o luna, a inceput sa nu mai functioneze corect, astfel ca, l-am trimis in garantie. ... (vezi toată discuția)