avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere factura legala (fara pfa sau intreprindere)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere factura legala (fara pfa sau intreprindere)

Buna ziua,

Am prestat niste servicii de design grafic pentru firma la care am fost angajata pe un post diferit si ma intrebam daca exista un fel de colaborare legala pentru a putea emite o factura. M-am angajat recent la alta firma pe postul de grafician, insa nu am un pfa. Exista vreun mod prin care as putea emite o factura legala?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:24, 9 Decembrie 2015
Factura o emiteti doar daca aveti pfa si contract de prestari servicii cu beneficiarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract drepturi autor pentru grafician. e corect tipul de contract? Mara011 Mara011 Buna ziua. Pot incheia cu o persoana fizica un contract de drepturi de autor pentru realizarea unor materiale de design grafic (poster, bannere online, ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)
Forma de organizare juridica. meeshoo meeshoo Am un prieten care doreste sa practice designul grafic ca si freelancer(adica sa colaboreze cu mai multe firme pentru care sa presteze servicii). Cea mai buna ... (vezi toată discuția)