Buna ziua,
Numele meu este M.TEONICA cu domiciliul in Bucuresti, in urma decesului tatalui meu C. GHEORGHE (07.02.2014) cu domiciliu in comuna Bxx., jud. TELxx. am deschis dosar de succesiune la notariatul din Zimnicea.
Cu aceasta ocazie am constatat ca nu fusese facuta succesiune dupa bunica mea, C. FLOAREA nascuta in 18.03.1904 si decedata la 28.05.1982.
Bunica mea – C. FLOAREA – dintr-o casatorie anterioara a mai avut un fiu , T. ION, decedat si el la 23.06.2009 iar acesta a avut trei copii: D. MARIA, T. TUDOR si S. IOANA. Mentionez ca ei nu au deschis pana in prezent dosar de succesiune dupa tatal lor T. Ion
D. MARIA si T. TUDOR au dat declaratii de renuntare la succesiune dupa defuncta C. FLOAREA, bunica pe linie paterna
Mentionez ca T. Ion si D. Maria au dat la notar declaratie de renuntare la succesiune dupa bunica lor C. Floarea dar S. Ioana spune ca ar da declaratie de renuntare la succesiune dupa bunica C. Floarea dar nu vrea sa renunte strict la succesunea dupa tatal ei T. Ion
In ce sens poate sa afecteze deschiderea succesiunii dupa tatal ei ?
In speranta unui raspuns va multumesc anticipat!
Buna seara
Renuntarea este la tot sau la nimic.
Vara dumneavoastra vine la succesiunea bunicii prin reprezentare si nu ca mostenitor direct.
Vedeti ca e posibil ca sa nu se fi deschis succesiunea nici de pe bunic.
Buna ziua
Ovydel32
Bunica mea S Maria in 1946 sa casatorit cu T Ioan( avea 2 copii din alta casatorie,T Ion si T Neculai), din casa toria lui T Ioan si T Maria(fosta S Maria) a ... (vezi toată discuția)
Succesiune
fradpatrascu
Buna ziua,
in urma decesului soacrei am deschis actiune de succesiune in instanta, pentru ca la notariat nu am reusit din cauza starii precare de sanatate a ... (vezi toată discuția)