avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Redirectionare 2 % din impozitul pe venit la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Redirectionare 2 % din impozitul pe venit la asociatiile de proprietari

Buna ziua,

Este posibila redirectionarea catre asociatia de proprietari avand in vedere ca in categoria entitatilor nonprofit se cuprind, de exemplu: asociatiile, fundatiile, organizatiile sindicale, patronatele, partidele politice, asociatiile de proprietari, casele de ajutor reciproc ale salariatilor, in masura in care, potrivit legilor proprii de organizare si functionare desfasoara activitati nonprofit iar sumele primite din impozit sa fie folosite in acest scop.

Iar daca se reuseste strangerea acestui fond ce destinatie trebuie sa aiba: plata facturi, investitii, reparatii ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Rufytza , utilizator 22:23, 8 Decembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu de cca 4 ani ii redirectionez si ii primesc in lunile noi--ianuarie Ii incadrez ln fondul special- dobanzi si il folosesc numai la reparatii parti comune
Mulţumesc pentru raspunsul pe care il intuiam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2%din impozitul pe venit pt pfa mnd mnd Buna ziua, As vrea sa-mi spuna cineva in ce conditii o persoana fizica autorizata poate redirectiona 2% din impozitul pe venit catre o anumita institutie si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa directionez 2% din impozit catre o asociatie de locatari. Mariandjy Mariandjy Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa directionez 2% din inpozit catre asociatia de locatari unde locuiesc,iar acei bani sa poata fi folositi ... (vezi toată discuția)
Incotro sa donez cele 2%? Jimmy74 Jimmy74 Buna seara am fost intrebat azi daca nu cedez cele 2 proncente catre o anume fundatie,dar stau si ma gandesc daca nu pot sa le donez unei persoane fizice ... (vezi toată discuția)