avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de invaliditate 400 ron
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de invaliditate 400 ron

buna ziua ma intereseaza si pe mine daca pot sa imi fac PENSIUA DE INVALIDITATE DE 400 DE RON daca sunt inregistrat la registrul comertului cu o ACTIVITATE COMERCIALA NU MAI AM NICI UN DREPT ASUPRA EI AM CEDAT DREPTURILE ALTEI PERSOANE . EU DOAR FIGUREZ INREGISTRAT LA REGISTRUL COMERTULUI .

SUNT O PERSOANA CU HANDICAP GRADUL 2 DEFINITIV AMPUTATIE COAPSA DREAPTA SI PROTEZA SOLD STANG
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 8 Decembrie 2015
1. Cum ati cedat drepturile daca inca figurati la Reg.Comertului? In calitate de ce sunteti inregistrat la ONRC?

2. Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz obtinere ajutor pensie handicap mirelast mirelast persoana in varsta de 75 de ani cu sotia decedata locuieste la tara cu amputatie picior stang 1/3 coapsa. Are doua fiice casatorite angajate la oras, la tara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am 56 de ani si in 1988 am suferit ... Teleenciclopedia Teleenciclopedia Buna ziua...am 56 de ani si in 1988 am suferit un accident de munca la CFR din care a rezultat pierderea p;iciorului stang, amputatie coapsa si a calcaiului de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap oana8989 oana8989 buna ziua.tatal meu are 87 de ani,pensionar cu un cuantum de 400 lei,nu are mana dreapta si are proteza de sold la piciorul stang,are probleme cardiace si nu ... (vezi toată discuția)