Buna ziua...Va multumesc pentru raspuns. Mie CFR ul mi a decontat o proteza sau doua inainte de anul 2000, facute la Bucuresti la ROMHANDICAP ce acuma nu mai exista.. Cu ele am umblat pana acuma 10 ani, in 2014,reparandu le eu cum am putut. O societate privata de Cai ferate ce din pacate s a desfintat, mi a platit o proteza ce o am si acuma si care nu mai corespunde in totalitate, trebuind ceva reparatii. As vrea sa iau legatura cu CFR marfa de la Brasov....nu cunosc pe nimeni acolo, insa v am intrebat ca sa pot sa vin cu argumentul legii. Doamne ajuta.
P.S.Vin cu completarea ca imediat dupa accident, sotia mea a fost angajata la CFR in timp ce eu am fost trecut in pensie de invaliditate, asa ca nu i am presat cu problema confectionarii protezelor, ca sa nu aiba probleme sotia mea. De cate ori am solicitat aprobare s a adus si argumentul ca nu sunt fonduri etc. La Casa de sanatata am fost refuzat pe motiv ca trebuie sa semnez formularul ca nu a fost accident de munca. Nu inteleg, sunt si eu cetatean cu drepturi si obligatii si totusi statul nu face nimic pentru mine. Proteza pentru mine nu e un lux sau un moft ci o necesitate de trai zilnic.CFR ul s a impartit in mai multe societati, asa ca lor le e usor sa ma poarte de la Ana la Caiafa. Va multumesc inca o data.
~ final discuție ~