avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii-salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii-salarizare

Am lucrat la un SRL in domeniul constructiilor,angajat cu carte de munca,referent resurse umane in perioada 01.04.2009 - 01.07.2009, pana cand sediul firmei s-a mutat in alta localitate sub administrarea altui patron.Nu am putut face naveta la noul sediu si nu se plateau nici drepturile salariale la timp, asa ca am renuntat. Problema este ca nu am primit salariul aferent pentru perioada timpului lucrat ,mai-iunie.Ce pot face si cum sa procedez sa-mi pot recupera dreptuile salariale?Daca se mai poate?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:08, 28 Iulie 2009
Totusi, nu este obligatoriu sa fiti asistat de catre un avocat intr-un asemenea litigiu daca depuneti actele mentionate mai sus ...:)
Nu este obligatoriu, dar stim cu totii ca poate fi util in instanta acest lucru. Un om de rand nu va sti niciodata sa "manuiasca" cuvintele asa cum stie un avocat cu experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale la itm ncris78 ncris78 Firma la care lucrez nu a facut act aditional sau decizie de marire salar, atunci cand s-au marit salariile ca urmare a cresterii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru un conflict de munca emberito1971 emberito1971 am lucrat la o firma, si dupa ce am plecat nu mi-a mai platit salariul restant pe o luna si jumatate. am fost la itm si am facut sesizare, la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a dat salarii timp de 6 luni viu viu Buna ziua, Nu am primit salariul aferent a 6 luni lucrate. Firma are sediul social in Bucuresti, punctul de lucru in Targoviste, eu apartin cu domiciliul ... (vezi toată discuția)