avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am lovit un cetatean pe trecerea de pietoni, ce pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am lovit un cetatean pe trecerea de pietoni, ce pot pati daca ma da in judecata

buna seara acum 2 saptamani am dat peste un bartbat in varsta de 45 de ani cu masina firmei pe trecerea de pietoni ,acesta nu s-a lovit dcat la cap si l-am dus cu masina la spital ,l-am vizitatat 7 zile de 2 ori pe zi cu mancare si vorbe bune iar acum mi-a crut o suma de bani pe care eu nu o am sa io dau ca sa nu depuna plangere inpotriva mea .Tin sa mentionez ca a venit si politia la constatari si am facut verificare la masina si sa constatat ca cauciucurile nu erau bune pe fata.acum eu nu stiu ce sa fac sa fac rost de banii sau?daca ii voi da banii iar el dupa aceea depune plangere?nu raman cu buza unnflata?el nu are nimic a aumblat casfarlaza cu mn prin oras pe la notari sa vedem car ar face un act care pe mine sa ma apere daca cumva el se va intoarce si va depune plangere civla?



Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 20:29, 8 Decembrie 2015
Buna seara!

Va sfatuiesc sa mergeti la un mediator.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pietonal lucian1923 lucian1923 as avea cateva intrebari legate de un accident rutier in care a fost implicat un pieton . acum 24 h am lovit din spate o masina care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala usoara claudiu_b claudiu_b Buna seara! luna trecuta am lovit cu masina un pieton care mergea pe bicilcleta pe trecerea de pietoni(cu banda ptr biciclisti)... s-a intocmit dosarul si ... (vezi toată discuția)
Victima nu a depus plangere Corneliussuciu Corneliussuciu Buna ziua... ma numesc Cornelius si pe data de 1 septembrie am lovit pe trecerea de pietoni un barbat care alerga si vorbea la telefon... barbatul era sa fie ... (vezi toată discuția)