avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare bugetari

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati care este cadrul legal privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015 si,in conformitate cu acesta, sa-mi spuneti care ar fi salariul de baza pentru functia publica de inspector superior(studii superioare), clasa I, gradatia 5(corespunzatoare transei de vechime peste 20 ani), in cadrul administratiei publice locale(primarie de oras ).
.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:43, 10 Decembrie 2015
Vedeti : Ordonanţa de urgenţă nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare.

[ link extern ]
Salariu de baza 1246 plus 25% spor vechime (312 lei) fac 1558 lei. Acestia se majoreaza cu 12% si avem 1745 lei. Daca aplicam si majorarea de 10% avem un salariu de baza final de 1920 lei, asta in conditiile in care nu se mai acorda alte sporuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca gimimic gimimic Sunt functionar public, vechime 17 ani in campul muncii si conform legii primesc 17,5% vechime cand trebuia sa primesc 20%. Cand implinesc 20 ani vechime ar ... (vezi toată discuția)
Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)
Salarii functionari publici= salarii personal contractual? gimimic gimimic Sunt functionar public- clasa I,consilier grad superior, treapta3. Am inteles ca nu pot promova de la o treapta la alta a gradului superior la functionarii ... (vezi toată discuția)