avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract de modelling
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract de modelling

Buna ziua,
Am o intrebare , cum pot sa reziliez un contract de modeling , am achitat prina transa de bani de 300 de lei si mai trebuie sa achit 300 de lei , costuri cica pentru album si poze pe care inca nu le-am facut si as dori sa nu le am fac si sa nu mai achit acea taxa , ma puteti ajuta va rog
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 23:27, 9 Decembrie 2015
Dvs. doriti rezolutiunea contractului, nu rezilierea. Se poate, cu acordul partilor.
Mai puteti cere rezolutiunea daca cealalta parte nu si-a indeplinit obligatiile asumate prin contract sau daca exista o clauza care va da dreptul sa denuntati unilateral contractul.
Cititi contractul sau sa vi-l citeasca cineva.
Mai puteti invoca si o exceptie de neexecutare in situatia in care va forteaza sa platiti si nu si-au executat obligatia lor de a va face pozele.

Sa nu ramaneti si fara poze si cu banii luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot rezilia un contract la 1 zi dupa ce l-am incheiat? anonima30 anonima30 buna, am si eu o intrebare, am incheiat ieri un contract cu o agentie de modeling, agentia urmeaza sa-mi faca un album foto pe care sa il promoveze si sa ma ... (vezi toată discuția)
Inselaciune agentie de modeling lazealiviu lazealiviu Am o problema cu o agentie de modeling. Am semnat un contract cu o agentie de modeling, care este total in dezavantajul meu, in sensul ca ma obliga sa achit o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract gent gent Am inchiriat un stand intr-un centru comercial pe o perioada de un an. Dupa trei luni, propietarii au daramat aproape jumatate dintre aceste spatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)