avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dobanda legala la garantie gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dobanda legala la garantie gestiune

Buna ziua,
sunt angajat la o firma particulara din anul 2000, iar in anul 2004 luna martie am schimbat postul in functia de merceolog achizitii, drept urmare in decurs de un an de zile mi s-a retinut de catre firma o garantie de gestiune reprezentand un salar brut negociat. Acum vreau sa plec din firma si as dori sa imi spuneti daca este ok ca sa cer dobanda legala pentru banii retinuti, avand in vedere ca firma nu mi-a restituit inca garantia de gestiune.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 12 Decembrie 2015
Puteti promova o actiune in instanta, pentru ca societatea sa va plateasca anii de scolarizare conform acelui act.
In cat timp se poate da firma in judecata de la incetarea contractului de munca ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
dannyelrus, utilizator
In maxim 3 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie depusa la serviciu miralu26 miralu26 Buna ziua, lucrez intr-un domeniu in care mi s-a solicitat in baza unui contract (din 2003) sa depun o suma lunar ca reprezentand garantie.Am depus o cerere ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala Vali14 Vali14 Buna ziua ! Mi-am dat demisia in urma cu 2 luni de la ultmul loc de munca si inca nu mi-am primit garantia materiala care mi-a fost oprita. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Dobanda-garantie materiala laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 La incetarea activitatii in cadrul unei firme in care am detinut functia de gestionar,odata cu returnarea garantiei materiale,nu trebuia returnata si dobanda ... (vezi toată discuția)