avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratii

Ce pot face in aceadta situatie.trebuie sa duc extrasele de cont cu operatiunile care s_au facut la acea data?si daca da...ce sanctiune voi primi...ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:52, 10 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
:oops:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, pentru ca o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulament.
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
teocanto a scris:

In 2012 si 2013 am beneficiat de ajutor incalzire.am declarat toate veniturile dar am omis sa scriu ca am cont in banca peste 3000 ron.in 2014 am renuntat la ajutor.In luna oct a acestui an am pri.it de la primarie o instiintare in care mi se spune ca conform celor de la curtea de conturi apar necpncordante in declaratia ref.la cont bancar si ca trebuie sa ma prezint cu extras de cont din care sa reoese toate operatiunile din 2012.2013 pt clarificatea situatiei.pt ca nu mai locuiesc la aceeasi adresa astazi mia dat plicul cu instiintarea noul proprietar(instiintarea e de pe 10 oct).ce ma sfatuiti sa fac?care vor fi sanctiunile?sunt dispusa sa inapoiez banii...am beneficiat de 25 de lei pe luna)va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca Iunian Iunian Pentru cineva care a fost condamnat 4 ani pe 23-10-1999 ,eliberat conditionat pe 12 -02- 2002 1 Luna ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in rechizitoriu- camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am fost trimis in judecata dosar penal numele este gresit ce se va intimpla se reface rechizitoriul dupa cite stiu orice act oficial gresit este nul (vezi toată discuția)
Art 316 alin (1)- ce inseamna declinarea competentei ? lazarescupaul lazarescupaul am primit o hotarire artt 316 alin.1 ce inseamna declinarea competentei (vezi toată discuția)