avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte doveditoare de plata a asigurarilor sociale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte doveditoare de plata a asigurarilor sociale

Buna,
In urma unui proces, ce se desfasoara in Italia, ni se cere sa prezentam ca si SRL, acte doveditoare de plata a asigurarilor sociale pentru o anumita perioada de timp.
Pana acum am ajuns la: Carte de munca angajati, Ordine de plata catre Bugetele de stat si fonduri specifice, Fisa ROL amanuntita de la Finante pe acea perioada.
As mai putea prezenta alte acte, exista ceva formulare emise de CNPAS? am intrebat, mi-au zis ca nu. oare acestea sunt de ajuns?

Din pacate in Italia exista alte formulare (DURC ) pe care noi nu le avem si imi este greu sa le echivalez.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 15:41, 24 Iulie 2009
Eu cred ca sunt suficiente dar mai puteti incerca sa solicitati de la CNPAS, emiterea unei adeverinte care se ateste faptul ca ati achitat asigurarile sociale pe aceea perioada, si sa si precizati in aceea cerere de eliberare a adeverintei in ce scop solicitati aceasta adeverinta .......si dupa aceea s-o traduceri .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la sanatate nimenea nimenea Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru care as dori lamurire Am fost la medicul de familie sa mi dea o adeverinta si ma verificat in sistem si surpriza mi a ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu fisa e 101 in cazul prestarii de serviciu in agricultura in strainatate aquaterm aquaterm am sunat la ambasada in romania si am intrebat daca mi trebuie ceva pentru a face prestare de serviciu in agricultura aici in strainatate si am gasit pe cineva ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - model de statut Veres-Andreea Veres-Andreea Buna ziua, as avea si eu nevoie de un pic de ajutor. Doresc sa imi infiintez o intreprindere individuala si am nevoie de un model de statut. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)