Buna ziua!
In urma cu doua saptamani am cumparat un autoturism din alta localitate.Am facut contract de vanzare-cumparare si fisa de inmatriculare cu sotul proprietarei din cartea de identitate,am mers la ea la serviciu si ne-a dat o copie dupa buletinul ei, urmand sa trimita certificatul fiscal si fisa de inmatriculare prin posta.In acest interval de timp am sunat ambii soti intreband de soarta actelor si ne-au asigurat ca nu sunt probleme si ca le trimit iar acum nu mai raspund .Care ar fi solutia legala de a obtine aceste acte pentru ca eu doresc sa-mi inmatriculez masina cat mai repede.Multumesc!
Solutia legala de-a obtine aceste acte nu cred ca va convine (trebuie sa actionati proprietarul masini in judecata pentru a va remite aceste acte ) in consecinta va sfatuiesc sa va deplasati la proprietar sa-l rugati sa va insoteasca la admin. financiara si sa ceara eliberarea certificatului fiscal si stampilarea fisei de inmatriculare.......
Puteti sa ii trimitei o notificare recomandata prin care ii solicitati acel certificat fiscal si o fisa de inmatriculare stampilata . Dureaza o zi si poate avea efect imediat!
Daca refuza atunci nu aveti decat solutia actionarii in judecata!
SUCCES!
:)
Tinmand cont ca a trecut o perioada scurta din momentul achitionarii autoturismului, nu consider cea mai buna rezolvare actionarea in judecata. Prin actionarea in judecata nu rezolvati problema mai repede de cateva luni.
Incercati sa rezolvati pe cale amiabila aceasta problema. Mai ales ca stiti si unde munceste fostul proprietar.
Certificat fiscal
robert_sgr
Buna ziua,
Sunt din Targoviste, si in cursul lunii trecute am achizitionat o masina de la un individ din Pitesti. Am facut contract de v-c cu acesta, iar ... (vezi toată discuția)