Cum pot recupera efectiv contributiile din salarii. Am obtinut deja in instanta salariile majorate actulizate si contributii aferente lor. De buna voie nu s-a dorit de angajator-un Minister. Salariile le recuperez prin executare silita. Contributiile nu se pot recupera prin executare silita. Am sesizat ANAF. Am deschis proces pentru obligarea la plata contributiilor obtinute prin sentinta. Am chemat angajatorul si ANAF ul in instanta. Rezultat. Instanta spune ca deja, prin litigiu de munca mi s-a acordat dreptul la contributii si nu pot angajatorul obliga inca odata la plata contributiilor. Sa inteleg ca pentru recuperarea contributiilor - sa se retina si sa se vireze ANAF- nu pot face nimc daca angajatorul nu o face de buna voie. Cum se poate forta retinerea acestor contributii. ANAF-ul ar trebuie sa l constranga prin diferite mijloace legislative - n o face.
Rezumatul expus nu este concludent. Cititi ce ati scris privit de cineva din afara care nu are habar cine sunteti si ce vi s-a ntamplat. Intelegeti ceva?