avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare contributii din salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare contributii din salarii

Cum pot recupera efectiv contributiile din salarii. Am obtinut deja in instanta salariile majorate actulizate si contributii aferente lor. De buna voie nu s-a dorit de angajator-un Minister. Salariile le recuperez prin executare silita. Contributiile nu se pot recupera prin executare silita. Am sesizat ANAF. Am deschis proces pentru obligarea la plata contributiilor obtinute prin sentinta. Am chemat angajatorul si ANAF ul in instanta. Rezultat. Instanta spune ca deja, prin litigiu de munca mi s-a acordat dreptul la contributii si nu pot angajatorul obliga inca odata la plata contributiilor. Sa inteleg ca pentru recuperarea contributiilor - sa se retina si sa se vireze ANAF- nu pot face nimc daca angajatorul nu o face de buna voie. Cum se poate forta retinerea acestor contributii. ANAF-ul ar trebuie sa l constranga prin diferite mijloace legislative - n o face.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:46, 11 Decembrie 2015
Rezumatul expus nu este concludent. Cititi ce ati scris privit de cineva din afara care nu are habar cine sunteti si ce vi s-a ntamplat. Intelegeti ceva?

Eu nu am inteles despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)
Contributii neachitate de angajator madd_ct madd_ct Buna ziua. Sunt o salariata cu 10 ani vechime in munca; am avut nevoie de o adeverinta cu stagiul de cotizare pe care am solicitat-o si am obtinut-o de la ... (vezi toată discuția)
Sesizare anaf pentru recuperarea prejudiciilor elenagabi elenagabi Buna ziua, Vă adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Firma la care lucrez este in executare silita de catre ANAF, iar cotele de contributii ... (vezi toată discuția)