avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se face GARANTIE la foliile de sticla?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se face GARANTIE la foliile de sticla?

Buna seara!

Am o firma care se ocupa in special cu vanzarea foliilor de sticla pentru telefoane. Eu fac factura/bon dar garantii scrise nu dau pentru ca la produsele pe care le vand nu are ce sa se strice.

Este legal sa nu dau garantie scrisa pentru acest tip de produs?
Daca este obligatoriu sa dau garantie,se poate oferii garantia pe baza bonului/facturii?
Cel mai recent răspuns: burclaudiu , utilizator 22:23, 11 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat fiscala Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Firma mea executa lucrari de constructie pentru persoane fizice. La inceputul activitatii am fost sfatuita sa-mi achzitionez casa de marcat fiscala.Este gresit ... (vezi toată discuția)
Garantie pentru foliile de sticla pentru telefoane Valentin L. Valentin L. Buna ziua, Am o firma care vinde folii de sticla pentru telefoane mobile. Care este garantia care trebuie acordata acestor produse? Care sunt legile ... (vezi toată discuția)