Imi cer scuze daca am gresit forumul dar nu stiam unde sa postez. Dupa decesul tatalui i-am dat voie unei persoane sa locuiasca in casa de la sat ca sa nu mi se fure bunuri. L-am lasat sa stea pe incredere, nu i-am cerut nici un ban. Acum cand am fost sa-l verific am gasit mai multe bunuri distruse si toate facturile neplatite. In plus de asta nici nu vrea sa plece, spune ca n-am voie sa-l scot pe timp de iarna, dar asta din cate stiu e valabil doar in cazul persoanelor care au contract. Pot avea probleme cu legea daca il scot cu forta si suna la politie? Mentionez ca intre timp am terminat succesiunea si sunt unicul proprietar.
Va multumesc pentru raspuns.
Cam cat ar dura procesul pana obtin hotararea de evacuare in caz ca nu se prezinta? Mi-e teama ca o sa-mi produca si mai multe pagube pana atunci. Si cat voi fi nevoit sa platesc?
Puteti sa-l evacuati inclusv in perioada de iarna, conf.Titlu XI NCPC Evacuarea din imobile folosite sau ocupate fara drept[Art.1034-147 NCPC].Intr-adevar, confrom art.896(2)"Dispozitiile alin(1) nu se aplica in cazul evacuarii persoanelor care ocupa abuziv, pe cai de fapt, fara nici un titlu ,o locuinta si nici celor care au fost evacuati pentru ca pun in pericol relatiile de convietuire sau tulbura in mod grav linistea publica."
Pot fi evacuat ?
silviu manda
Instanta a dat o hotarare executorie de evacuare .inttrebarea este daca pot fi evacuat pana nu vine hotararea prin posta si daca pot fi evacuat iarna.Suntem ... (vezi toată discuția)