avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj,castig sau pierd?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj,castig sau pierd?

Sunt casatorita de doi ani si cu bani care i-am castigat la nunta am cumparat un apartament,dar pe numele tatalui sotului meu,eu am investit mult in apartament cu banii mei(gresie,faianta,molbila etc.),intrebarea mea este, pot avea ceva sanse sa recuperez ceva bani la divort?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 12:55, 13 Octombrie 2005
Aveti facturile de la gresie faianta etc investite? Sunt pe numele Dumneavoastra?
Dupa doi ani deja vreti sa divortati ?
Prima greseala este ca ati acceptat sa achizitionati acest apartament pe numele socrului dumneavoastra .
Se pare ca sotul tau inca de la inceput nu a avut incredere in tine si este influentat de parinti .
Puteti recupera o parte din bani in cazul unui partaj in conditiile in care dovedesti cele invocate in mesaj ( acte , martori , etc. ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune- acte succesive, imbunatatiri edward1970 edward1970 In anul 1993 dupa casatorie am cumparat impreuna cu sotia apartamentul socrilor mei, cu clauza sa-i tinem in spatiu pana la moartea acestora.Am facut acest ... (vezi toată discuția)
Drept civil asupra apartamentului parintilor mei simonadrian simonadrian Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat se poate de concis si sa nu ma pierd in detalii plictisitoare pentru a detalia cat mai bine problema mea. Parintii mei detin ... (vezi toată discuția)
Investitii daniel26101980 daniel26101980 Am investit 6000$ in apartamentul socrilor, unde stau de 6 ani! Ei s-au mutat in alta parte promitandu-ne cat mai repede acte pe locuinta. Acum s-au certat ... (vezi toată discuția)