avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda politia locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda politia locala

daca o firma de salubritate a primit o amenda de la politia locala pentru neafisarea programului de ridicare a deseurilor cu toate ca , conform unei hotarari de consiliul local avea obligatia sa afiseze acest program, cum poate ataca in instanta , procesul verbal de contraventie prin care a fost amendata?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:48, 12 Decembrie 2015

Daca firma ,conform HCL avea obligatia sa afiseze program de ridicare deseuri,teoretic nu are temei legal sa conteste sanctiunea aplicata
Daca apreciaza ca are motive intemeiate,poate ataca PV in contencios administrativ

iancu123 a scris:
.. cum poate ataca in instanta , procesul verbal de contraventie prin care a fost amendata?

Face contestatie la procesul verbal. Contestatia se depune la Politie. Politia o inainteaza la instanta de unde o sa primiti citatie. In proces veniti cu argumente si sustineti sa fie anulat acel PV. Puteti invoca motive de fond, de forma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am fost amendat de politia locala pe motiv că, un ... maryana64 maryana64 Bună ziua Am fost amendat de Politia Locala pe motiv că, un agent de politie a găsit pe jos,într-o parcare,o pungă din pvc de la curier,cu datele mele ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva agentului de politie locala ce a emis o dispozitie de ridicare masina Tirlea Andrei Tirlea Andrei Am terminat de formulat plangerea penala impotriva agentului de politie locala ce a emis dispozitia de ridicare, dispozitie prin care mi-a fost ridicat in mod ... (vezi toată discuția)
Afisarea procesului-verbal de contraventie la domiciliu Florian C Florian C Buna ziua! Am o problema cu un pv de contraventie de care am aflat dupa un an cand m-am dus sa platesc impozitul. Am aflat ca am de platit o amenda pentru ... (vezi toată discuția)