avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Perioada mandat cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Perioada mandat cenzor

Buna ziua, As vrea sa stiu care este perioada de mandat al unui cenzor, ales in adunarea generala dar fara a exista un contract de mandat scris, si in ce conditii poate fi el demis de catre comitetul executiv.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:00, 15 Decembrie 2015
Mandatul cenzorului ales dintre membrii asociatiei, in adunarea generala, se stabileste de adunarea generala. Tot adunarea generala poate alege alt cenzor si nu comitetul executiv. Cenzorul ales de adunarea generala nu este subordonat comitetului executiv ci adunarii generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari sebilicka sebilicka Ce tip de contract se incheie intre cenzor si asociatie de locatari incepand cu data de 01.2013, model de contract si actul care inceteaza raporturile intre ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv dan61 dan61 Buna ziua,as dori sa-mi spuneti cine face parte din comitetul executiv, care sunt membrii care-l formeaza? (vezi toată discuția)