avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie

Buna ziua,
Am inchiriat un spatiu in vederea infiintarii unui punct de lucru si am nevoie de amenajari interioare(pereti falsi, grupuri sanitare) si vreau sa stiu daca am nevoie de autorizatie de constructie pentru aceste lucrari, care este procedura de obtinere si cat dureaza.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:01, 19 Decembrie 2015
Da aveti nevoie de autorizatie amenajare punct de lucru.
Solicitati de la primarie un certificat de urbanism pentru obtinere autorizatie, vedi vedea apoi ce documente sunt necesare. Va sugerez sa luati legatura cu un proiectant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare pod existent nicolla.c nicolla.c am rugamintea daca sunt necesare autorizatii si care este calea de urmat pentru amenajarea podului existent in proprietate privata ca spatiu de locuit fara a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ? lauranicolaie lauranicolaie Buna ziua, Problema mea este urmatoarea - urmeaza sa deschidem un magazin, cu chirie, in cadrul unui complex comercial (gen Mall); magazinul ni se va livra la ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru lucrari de amenajari interioare dana_maria1984 dana_maria1984 Buna ziua, Am solicitat un certificat de urbanism pentru obtinerea unei autorizatii de construire pentru lucrari de amenajari interioare. Pe langa o serie ... (vezi toată discuția)