avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nuda proprietate pe apartament cu drept de uzufruct ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nuda proprietate pe apartament cu drept de uzufruct viager pentru fostul sot

in urma partajului :,NUDA PROPETATE PE APARTAMENT CU DREPT DE UZUFRUCT VIAGER ,FOSTUL SOT-este normal ca fostul sot sa-mi ingradeasca accesul in acest imobil?Cum pot intra in posesia acestui imobil fiind si ani din munca mea?HELP !CAUT UN SPECIALIST SA preia dosarul meu ,daca legal exista ,cistig de cauza?merita ca eu si copilasul meu sa stam cu chirie ?OFER ONORARIU DE SUCCES!
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2015
minuneamea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 20:29, 15 Decembrie 2015
Daca aveti doar nuda proprietate, nu aveti drept de folosinta, asadar nu puteti intra decat cu acordul uzufructuarului. La decesul aacestuia, imobilul va ramane dv.
daca fostul sot si-a rezervat uzufructul pe intreg apartamentul, nu aveti acces in imobil fara acceptul dansului .
trebuia sa va interesati inainte de a face acest act, ce presupune uzufructul ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager ContSters61818 ContSters61818 Sa nu radeti, va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema... Deci, contract de vanzare cumparare pentru un apartament incheiat intre doi soti si o terta ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie sau vanzare- cumparare? nenea toto nenea toto dupa moartea mamei a ramas o mostenire mie si fratelui meu pe care vrem sa o dam baiatului cel mic al fratelui .Noi vrem cu donatie ,iar el vrea cu act de ... (vezi toată discuția)
Titular proprietate cu interdictie Dafina M Dafina M Buna seara, Prietena mea vrea sa cumpere un apartament unde la titular proprietate figureaza o persoana si o alta persoana cu uzufruct viager. La notar, la ... (vezi toată discuția)