avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj la 5 ani de la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj la 5 ani de la divort

buna ziua! as dori o informatie de la d-voastra,daca dupa 5 ani dupa divort mai pot face partajul?multumesc anticipa.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:48, 15 Decembrie 2015
Da, îl puteți face oricând. Ce aveți de împărțit, mobile, imobile?
Și după 20 de ani se poate face.
Îl pot face și mostenitorii...
Actiunea de partaj este imprescriptibila extinctiv, putand fi introdusa oricand.

Obiect al partajului il vor constitui bunurile dobandite in timpul casatoriei cu contributia ambilor soti.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2015
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj locuinta! gyna60 gyna60 Acum 5 luni am divortat de sotul meu dupa ce am fost despartita 3 ani(el s-a mutat la amanta si a facut si un copil cu ea innaintea divortului!)Dupa ce in ... (vezi toată discuția)
Partajul judiciar - nuante leslie leslie In cazul in care sotul si sotia au cumparat/construit in timpul casatoriei un teren+ vila la tara si doua garsoniere in oras, date in folosinta copiilor, toate ... (vezi toată discuția)
Ieşire din indiviziune ghiocelioana ghiocelioana Bună ziua! Vă rog să mă lămuriţi când se solicită ieşirea din indiviziune asupra unei case părinteşti şi care este deosebirea faţă de ... (vezi toată discuția)