avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Instiintare de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Instiintare de plata

Instiintarea de plata conform contractului de mandat dar care nu are valoare contabila poate genera penalizari?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 12:20, 21 Decembrie 2015
Penalitatile se genereaza conform contract. Ar fi recomandabil ca sa puteti dovedi faptul ca ati instiintat-o (scrisoare cu confirmare de primire).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cas + penalitati AkaSoso AkaSoso [b][u]Buna ziua! [/u][/b] [i]Pentru inceput doresc sa multumesc tuturor celor care fac posibila existenta acest forum. Este de mare ajutor celor care se ... (vezi toată discuția)
Restituire avans aartist aartist in urma cu 5 luni am incheiat cu o firma un contract de prestari servicii livrare si montaj termopan. Am platit in avans jumatate din valoarea lucrarii. In ... (vezi toată discuția)
Scrisiare recomandata fara confirmare de primire livs livs Am trimis o factura in val. de 150 mil.lei prin scrisoare recomandata simpla, fara sa cer dovada de primire. Debitorul sustine ca nu a primit factura si refuza ... (vezi toată discuția)