avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reducere onorariu de executor
Discuție deschisă în Executare silită

Reducere onorariu de executor

Buna seara. in urma cu cativa ani bunica mea a fost parte intr-un proces de granituire. S-a stabilit in sarcina acesteia plata unei sume de bani de 500 lei. Problema este ca bunica mea a decedat iar acasa s-a primit o somatie din partea unui executor care are un onorariu de 1500 lei. Ma intereseaza in ce termen pot sa cer prin instanta reducerea acestui onorariu care depaseste limitele maxime. si care este calea. Mentionez ca am un termen de 10 zile de achitare a sumei de bani. De buna credinta as plati eu ca nepot cei 500 lei dar nu vreau sa fiu inselat in acest mod.
Cel mai recent răspuns: Vuck , utilizator 21:41, 16 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala, proces verbal incheiat in baza legii nr. 61/1991 ContSters233138 ContSters233138 Buna seara Am dat o \"petrecere\"(muzica venea de la un simplu laptop era in jurul orei 23) de ziua unei colege unde ne-am trezit cu politia la usa, am ... (vezi toată discuția)
Mi se ofera bani pentru a-mi retrage plangerea penala-loviri si alte violente. soparla62 soparla62 Buna ziua , am un nepot care a fost batut in parcarea unei benzinari. A fost la politie a depus reclamatie.A fost la IML a obtinut un certificat medicol legal ... (vezi toată discuția)
Executare silită cheltuieli de judecată Martonze Martonze Bună seara Am din nou mai multe întrebări: 1.Procesul verbal de executare silită pentru recuperarea cheltuielilor de judecată cuprinde nişte sume ... (vezi toată discuția)