avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina

Momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului si sunt insarcinata din nou in 8 saptamani, iar la 1 oct trebuie sa merg la lucru pana in decembrie, dupa care raman in concediu prenatal. Am auzit de la o prietena ca in cazul in care dupa primul concediu pentru cresterea copilului nu merg un an la lucru, nu mai primesc indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani la al doi-lea copil. Vreau sa stiu daca a mai auzit cineva de asa ceva si daca este adevarat.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:39, 26 Iulie 2009
Nu este adevarat. Concediul pentru cresterea copilului este asimilat stagiului de cotizare necesar pentru obtinerea indemnizatiei de crestere copil.
Veti beneficia de concediu pentru cresterea copilului si pentru al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi somajul cu prenatal ? MadalinaK MadalinaK Buna seara! Sunt mamica unui baietel ce va implini in iulie 2 ani. Momentan primesc indemnizatie de crestere copil, si dupa aceea nu ma voi intoarce la fostul ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate tina1990 tina1990 eu anul trecut am terminat facultatea,am intrat in somaj,dupa care am ramas insarcinata,in luna ianuarie anul acesta ca sa ma pot incadra in cele 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresteria copilului DENUTA DENUTA Buna seara.Sunt in somaj din 1 Ianuarie pina in 30 Septembie( 9 luni de zile).In urma aplicarii OUG nr 28/2009 beneficez de prelungire cu inca 3 luni pina la ... (vezi toată discuția)