avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... conditii gard cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

conditii gard cu vecinii

buna ziua!
de curand am inceput sa amenajez o casa in zona Dambu Rotund str Piatra Craiului din Cluj Napoca.
am avut ghinionul sa dau peste o vecina care in termen de 7 luni mi-a facut 3 reclamatii. (toata viata ei a fost pensionara si s-a ocupat doar de astfel de lucruri)
as vrea sa stiu cum trebuie sa fac gardul, cine trebuie sa=l faca, la ce distanta pot planta pomi si vie si alte lucruri care ar trebui sa le stiu.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 23:23, 28 Iulie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Daca exista un gard in conditii bune intre cele doua proprietati iar dumneavoastra vreti sa il schimbati pentru ca nu va place (vreti opac, alt material, culoare etc.) nu puteti sa o obligati la plata. Il veti face pe proprietatea dumneavoastragardul existent ramanand la locul lui (cel comun). Daca acesta nu exista sau este degradat se poate coparticipa dar cu acordul ambilor - nu sa o obligati sa faca gardul care il vreti dumneavoastra - daca nu are posibilitati ea nu poate fi obligata decat la maxim suma de reparare sau de creare a celui mai ieftin gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? alex11dan alex11dan am un teren de vreo 900mp, am plantat pomi fructiferi,unul din vecini are plantati niste salcami foarte inalti,chiar langa gard,am pb. cu pomii mei,in fiecare ... (vezi toată discuția)
Plantatii de langa gard Galaa Galaa Buna seara, As dori sa va intreb la cine sa apelez in cazul in care vecinul meu are vita de vie (de aprox. 5-6 m inaltime) chiar langa gard, chiar si pe ... (vezi toată discuția)