avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia de indemnizatie. Sotul meu este angajat cu minim pe economie de 3 luni. Putem beneficia de un ajutor? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 17 Decembrie 2015
In acest caz, nu puteti beneficia decat de alocatia de stat de 200 lei /copil pana la varsta de 2 ani si de 84 lei/copil intre 2 -18 ani.

Adresati-va si Primariei in raza careia aveti domiciliul si vedeti daca va incadrati la un ajutor social , asa cum am mentionat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu si indemnizatie pre-post natale ninaemanoil ninaemanoil Buna ziua, as avea o intrebare pentru cineva care acum are 8 luni de munca, lucreaza in continuare si peste 1 luna ar trebui sa nasca. Isi poate lua concediu ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei lauze fara loc de munca 1981 1981 Am nascut pe 4 noiembrie 2014 si nu stiu daca se da vreo prema.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil amzuts_patricia@yahoo.com amzuts_patricia@yahoo.com Buna ziua. Va rog respectuos sa ma ajutati, daca se poate, cu urmatoarea problema: Timp de doi ani am fost angajata la o unitate, unde mi-am incetat ... (vezi toată discuția)