Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului.
Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar diverse chestii, majoritatea pentru curatenie.
Am cumparat ce am avut de cumparat, mentionez ca am fost cu un coleg de facultate. Dupa ce am achitat si am iesit de la case, in maxim 2 minute ne-am trezit cu 4-5 domni de la paza magazinului care ne-au rugat sa ii urmam pentru un control de rutina. I-am urmat intr-o camera de 3x3 m^2 unde ne-au intrebat de ce am furat un spray de masina din magazin. Mentionez ca nici macar nu am atins cutia cu acest spray, cu atat mai mult spary-ul in sine. Paznicii ne-au gasit spray-ul intr-o galeata aflata la promotie, in care mai erau 1 mop, 1 matura, 1 faras, 2 cozi de mop.
Au tot tipat la noi si ne-au zis sa spunem de ce am luat nenoricirea aceea de spray pentru masina. Dupa ce am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg, incercam sa le explic ca nu stiam de existenta lui acolo, am sunat la 112, le-am povestit totul si am rugat sa vina politia sa clarifice totul. Au zis ca au totul pe camerele video, am cerut sa la vedem, insa au zis ca arata doar la politie.
Am fost la politie, am dat declaratii si asteptam sa vedem ce va urma.
Intrebarea mea este: Ce va urma si ce trebuie sa fac pentru a ne dovedi nevinavotia.
VA ROG SA NU PUNETI LA INDOIALA FAPTUL CA NU AM COMIS FAPTA ACEASTA, DACA AS FI FACUT CEVA NU AS MAI FI POSTAT AICI.
Sunt aparate care nu țiuie sa audă făptuitorul. ..ca sa zicem asa...
Altele țiuie tare și se aude.
E posibil sa fi fost cineva care sa fi văzut ceva.
Sunt agenți de paza infiltrate în magazine.
Ei exista pentru ca se pot păcăli camerele.
Dacă a tiuit aparatul exista prezumția de nevinovăție.
Dacă a fost văzut de agent e complicat...
La filmare trebuie sa se vadă cine a introdus spray_ul în găleată.
Camerele însă nu acoperă tot magazinul și pot apărea si obstrucții pe direcția de filmare...
Bănuiesc ca ati trecut pe acolo pe unde se aflau spray_urile.
Dacă nu ați trecut pe acolo e clar ca a tiuit...aparatul în mod silențios. ..
Nu a tiuit nimic, am trecut pe unde se afla spray-ul, am cumparat spray de camera, insa nici macar nu am atins cutia acestui nenorocit de parfum ... dar aminte sa il sustrag. Mentionez ca in momentul cand l-au gasit nici macar nu avea capul de pulverizare #-o
Am fost la sectia de politie sa vad cine se ocupa de caz, nu era la birou.
Ajutati-ma cum sa expun problema in fata acestui om ca - sa il fac sa inteleaga ca, dupa ce am facut cumparaturi de 300 de lei, nu furam un spray de masina fara capacul de pulverizare, spray de masina, nici macar nu am masina sau permis :hammer:
Din ce ziceți ați fi nevinovat.
Amicul are mașină?
Dacă ați trecut pe la acel raion depinde dacă v-ați oprit.
Dacă nu ați pus mana pe spray nu aveau cum sa vadă pe camera ca l-ați luat.
De aceea singura logica ar fi tiuitul silențios sau sa fi văzut pe camera ca l-a pus altcineva acolo.
În mod sigur au știut ca aveți spray-ul sau ceva sustras...
Daca sunteți nevinovat e rau ca veți apărea în viitor ca hot mărunt în evidentele politiei dacă nu ii lămuriți ca sunteți nevinovat sau nu se lămuresc ei.
Nu veți avea cazier și nici la închisoare nu ajungeți.
M-am oprit la acel raion, am luat vreo 3-4 odorizante de camera, sper sa se vada pe camera absolut tot ce am facut acolo :O
Cum as putea sa ii lamuresc eu mai mult decat camerele video ? Din cate stiu eu colegul care era cu mine nu are nici el masina, zicea ca a luat permisul de curand, dar nu are masina personala :)
Singurul mister este cel legal de cei care au gasit spray-ul...fara camere...si cu tiuitul silentios.
Daca un caine merge prin magazin si are ceva introdus undeva va tiui aparatul cand iese cainele...
Se va opri cainele si va fi...perchezitionat...
Daca stapanul nu a introdus nimic este nevinovat...
Daca a introdus amicul spray-ul e complicat...pentru politisti ca nu prea sunt invatati cu aplicarea prezumtiei de nevinovatie...si cazuri simple dar...complicate...in acelasi timp...
La politie orice persoana este considerata vinovata de fel...ca asa au fost invatati...la scoala...
Hypermarket
crina21
buna seara. am fost in dupa-amiaza aceasta la [EDITAT],si tot plimbandu-ma printre raion,ma uit la cateva produse,care pe langa ca erau desfacute,aveau si ... (vezi toată discuția)