avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gasit cu obiecte ce nu imi apartin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gasit cu obiecte ce nu imi apartin

Buna seara,

Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului.

Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar diverse chestii, majoritatea pentru curatenie.
Am cumparat ce am avut de cumparat, mentionez ca am fost cu un coleg de facultate. Dupa ce am achitat si am iesit de la case, in maxim 2 minute ne-am trezit cu 4-5 domni de la paza magazinului care ne-au rugat sa ii urmam pentru un control de rutina. I-am urmat intr-o camera de 3x3 m^2 unde ne-au intrebat de ce am furat un spray de masina din magazin. Mentionez ca nici macar nu am atins cutia cu acest spray, cu atat mai mult spary-ul in sine. Paznicii ne-au gasit spray-ul intr-o galeata aflata la promotie, in care mai erau 1 mop, 1 matura, 1 faras, 2 cozi de mop.

Au tot tipat la noi si ne-au zis sa spunem de ce am luat nenoricirea aceea de spray pentru masina. Dupa ce am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg, incercam sa le explic ca nu stiam de existenta lui acolo, am sunat la 112, le-am povestit totul si am rugat sa vina politia sa clarifice totul. Au zis ca au totul pe camerele video, am cerut sa la vedem, insa au zis ca arata doar la politie.

Am fost la politie, am dat declaratii si asteptam sa vedem ce va urma.

Intrebarea mea este: Ce va urma si ce trebuie sa fac pentru a ne dovedi nevinavotia.

VA ROG SA NU PUNETI LA INDOIALA FAPTUL CA NU AM COMIS FAPTA ACEASTA, DACA AS FI FACUT CEVA NU AS MAI FI POSTAT AICI.

Multumesc,
Ionut
Va multumesc tuturor din suflet pentru ajutor si lamuriri. Ce este indicat sa fac eu in momentul asta ? Sa astept dupa ei ? O sa dureze o vecie ..
Am fost azi la sectia de politie.
Dl. de acolo mi-a transmis ca dosarul a fost trimis la parchet cu rezolutia de neincepere a urmaririi penale.
Imi puteti spune va rog ce inseamna asta mai exact ? Apare undeva dosarul asta ? Trebuie sa mai fac ceva pentru a fi perfect curat ?
Va multumesc anticipat.
Probabil e vorba de renuntare la urmarire penala, o sa va comunice ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
Hypermarket crina21 crina21 buna seara. am fost in dupa-amiaza aceasta la [EDITAT],si tot plimbandu-ma printre raion,ma uit la cateva produse,care pe langa ca erau desfacute,aveau si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine. pot obliga o persoană să șteargă de pe facebook filmarea unei întâmplări din trafic? DenisHoca DenisHoca Am avut un eveniment rutier prin care am evitat un accident, mai exact aveam doua autoturisme în fața mea primul punând brusc frână schimbându-și ... (vezi toată discuția)