avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot returna un produs cumparat online Altex (persoana ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot returna un produs cumparat online Altex (persoana juridica)?

Buna ziua, am achizitionat online de la Altex un produs care pana la venirea acestuia s-a adeverit a nu-mi mai fi util, asa ca am solicitat returnarea acestuia. Astazi , primesc raspunsul de la dansii ca nu am acest drept deoarece produsul a fost achizitionat pe persoana juridica invocand OG34/2014 respectiv art 2 pct 2 OG 21/1992. Va rog frumos sa imi spuneti daca am acest drept de a-l returna conform legislatiei si cui sa ma adresez in acest caz? La Protectia Consumatorilor? Mentionez ca s-a dat comanda online, s-a achitat la magazinul lor contravaloarea dupa care produsul a venit prin curier. In momentul achitarii produsului la magazin , nu am fost informata despre acest lucru si anume ca nu o sa pot returna produsul daca s-a cumparat pe persoana juridica. Multumesc
Cel mai recent răspuns: cimpeanr , utilizator 19:25, 17 Decembrie 2015
Eventualele reclamatii primite din partea clientilor persoane juridice, nu vor fi luate in considerare.

[ link extern ] /
ANPC nu se implica in litigii intre persoane juridice.
Daca nu reusiti sa rezolvati pe cale amiabila trebuie sa intentati actiune in instanta.
Multumesc cyan !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in cazul unui produs trimis defect altex patrutz67 patrutz67 ce trebuie sa fac in cazul in care am cumparat online de la Altex o instalatie de clima Whirlpool si dupa montare cu firma autorizata in instalatii de ... (vezi toată discuția)
Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)
Plangere curier rapid GeorgeBrl GeorgeBrl Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am achizitionat de la un magazin online un laptop. Acesta este refurbished (deci nu este nou), insa livrat de o presoana ... (vezi toată discuția)