avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere punct de lucru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere punct de lucru PFA

Buna seara!
Sunt in situatia urmatoare: am un Cabinet individual, cu sediul profesional acasa (casa e pe numele tatalui meu) si un punct de lucru -sediul secundar- (garsoniera) in alt bloc (garsoniera este pe numele meu si nu a fost cumparata pe firma). Punctul de lucru este inregistrat la Finante, dar nu am desfasurat niciodata activitate acolo, deoarece nu am reusit sa-l renovez, din lipsa de fonduri...
-Incepand cu 1 ianuarie 2016 va intra in vigoare noul Cod fiscal...ce ma sfatuiti sa inchid sediul secundar (cel din garsoniera) si care ar fi pasii pentru acest demers (acte etc)? Mentionez ca venitul net obtinut din tipul de activitate pe care il prestez este mic.
-Eventual daca puteti preciza care ar fi impozitul pentru punctul de lucru respectiv (sunt PFA- Cabinet Individual, in sistem real) astfel incat sa pot lua o decizie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dannuca , utilizator 22:17, 28 Decembrie 2015
Mergeti cat mai repede la registrul comertului cu actele in original si radiati punctul de lucru.
Buna seara! Va multumescpentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna seara! Va rog frumos, am si eu o intrebare: Am un pfa de traduceri infiintat din august si as dori sa-l inchid, dar dupa aceea sa pot activa ca ... (vezi toată discuția)