Am divortat acum 2 ani de zile. Am o fetita cu fosta sotie, fetita care sta la ea. Intre timp, situatia s-a schimbat, iar eu vreau sa deschid un proces pentru reducerea pensiei alimentare, precum si pentru schimbarea programului de vizita al minorului. Se poate deschide 1 singur proces sau este nevoie de 2 procese?
Va recomand intai o discutie cu mama, asistati de una sau mai multe persoane neutre, fie ca mediator, avocat/i, un nas de botez, oricine. Incercati sa aratati situatia dv. si sa decideti impreuna ce ar fi mai bine pentru copil.
Se poate face un singur proces in care sa aveti capete de cerere diferite: reducere pensie de intretinere, respectiv modificare program de vizita.
Va reduceti pensia alimnetara lunara numai daca ati inregistat un salariu mai mic decat cel de acum 2 ani sau daca sunteti somer, aveti alti copii in intretinere si faceti dovada ca aveti cheltuieli ce nu le puteti suporta.
Program vizita minor
adryan83
buna seara trec printr.o situatie mai dificila nu stiu cu ce sa incep...am avut ceva discutii cu sotia si s.a hotarat sa plece de la mine..locuiam cu parintii ... (vezi toată discuția)
Copil!
rpetre79
La divort nu am stiut ca pot avea dreptul sa imi vizitez copilul incredintat sotului.Ce pot face acum dupa 6 ani sa-l pot vizita,deoarece tatal nu-mi ... (vezi toată discuția)