avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu sarbatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu sarbatori

Buna ziua,
Lucrez la stat, iar pentru perioada sarbatorilor seful de departament a anuntat ca se va inchide/sigila cladirea si suntem obligati sa ne luam 7 zile de concediu. Eu mai am doar 5. Pentru cele doua zile mi s-a spus sa aduc concediu medical sau sa imi fac concediu fara plata, acestea fiind singurele variante acceptate. Cei de la resurse umane spun ca institutul nu se va inchide si ca sunt oameni care vor lucra in perioada dintre sarbatori.
Este legal sa mi se impuna ce tip de concediu sa imi iau? Ce pot sa fac in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Lexa02 , utilizator 12:57, 18 Decembrie 2015
Nu este legal sa vi se impuna asa ceva.

Puteti sesiza organul ierarhic superior acelui institut sau Inspectia Muncii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am contract suspendat ccc, pot avea dreptul de participare la petrecerea anuala a firmei? morty morty Buna seara, Sunt angajat in cadrul unui hypermarket, iar de 3 luni am contractul suspendat pentru cresterea unui copil. Doresc sa va intreb daca am dreptul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna blackjack blackjack Cine trebuie sa aprobe cererea de concediu de odihna a unui functionar public si in cat timp de la depunerea acestei cereri? (vezi toată discuția)
Concediu restant Vulturudac Vulturudac buna ziua, 1-cine aproba concediul de odihna,resursele umane sau seful de departament?stiu ca e colaborare intre ei in acest sens dar daca seful direct nu ... (vezi toată discuția)