avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... povestiri din salile de judecata
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

povestiri din salile de judecata

Mi-ar placea foarte mult sa citesc povestiri din salile de judecata. Sunt convinsa ca multi avocati de pe forum ar avea ce povesti. Un fel de stat la taclale, avocati si neavocati...... Lucruri care i-au impresionat, chestiuni greu de rezolvat, comicarii..... si cate si mai cate....
Caragiale spunea ca cel mai tare se teme cand se afla in fata unei foi albe......
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 11:11, 16 Septembrie 2009
In cazul acesta justitiabilii joaca "ruleta ruseasca". Viata bate filmul, devine nu numai un titlu de emisiune......
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2009
elga50, moderator
TRUFIN MARIANA a scris:

Intreb si eu, chiar e pe bune?
Sau e doar o parodie? X-(

nu este o parodie.

este un fapt real desfasurat ca actiune in dosarul nr.10747/86/2007 .
cine cunoaste codul institutiei poate sa inteleaga si unde s-a petrecut procesul.
transparenta justitiei ar trebui sa existe si aici.

insa nu exista.
elga50 a scris:

In cazul acesta justitiabilii joaca "ruleta ruseasca". Viata bate filmul, devine nu numai un titlu de emisiune......

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

o lege pentru crima psihologica pe care o face justitia in instante fata de justitiabili ????

in U.E. exista asemenea legi.

cred ca ar fi o idee plauzibila dorita de multi justitiari care ajung la "balaceanca " ori cad secerati de infarct in instante.

cati morti exista in Romania care nu au avut o lumanare in mana ci "actele dreptatii".............numai Dumnezeu stie.

Nu poate intelege aceasta stare de stres,decat acela care a trait clipele de groaza si umilinta in direct.

Intrebarea este de ce justitia urmareste salarii cat mai mari ????

Nu le ajung salariile + sporuri ...spaga +cadouri + bonuri ...................

Cred ca le vor ajunge (unora doar...sa nu generalizam ) cei 2(doi)metri in pamant ori cutia cu cenusa.....

Prea multa nedreptate si batjocura .....

Se intelege clar cum si-au obtinut diplomele de specialitate....

Incompetenta...este un cuvant prea simplu pentru aceste persoane......

va multumesc pentru comentariu,

cu respect si consideratie,
rodica_post
TRUFIN MARIANA a scris:

Intreb si eu, chiar e pe bune?
Sau e doar o parodie? X-(

------------------------------------------------------------------

Nu este o parodie ci o realitate.

Cei care au "influientat" hotararea instantei sunt ieseni -stimata si distinsa doamna- .

Au activitati prospere si au resedinte ....nu apartamente -,au devenit propietari pe hotelurile de la Ciric (vezi subiectul integral pe acest forum - 'CARACATITA F.G.M )

Massmedia din Moldova a scris multe articole despre grupul infractional constituit in Moldova,insa totul s-a redus la tacere pentru ca ...au avut grija " mafiotii"sa stinga "incendiarele "informatii.

Se cred invincinbili acest grup infractional-extins acum si in Ardeal (sustinut de....m.g......care candideaza la presidentia Romaniei la toamna)....

Daca va iesi la alegeri.....vor avea puterea in maini....doamnelor si domnilor.....asa cum au avut pe "nasul Iliescu ....concetatean iesean care i-a ajutat.....

Pe ce s-a ridicat....c.v....???
Pe pumnii dati in ringul de box ...???? pe toate cupele care jubileaza brutalitatea...???

Cred ca se justifica de ce angajatii firmelor sale sunt tratati ca niste sclavi si batjocoriti / umiliti cat se poate......

Pentru EL... dreptatea se face cu pumnul.........

=D>=D>=D>=D> domnule catea.......#-o

Nu mai pot rabda ignoranta si nesimtirea pe care am trait-o.................................

lacrimile mele sunt sigura ca te vor ajunge odata.....

----acest mesaj .....as vrea sa -l citeasca toti cei care au domiciliul in Iasi si sunt vinovati.

Urmeaza DREPTATEA DIVINA ........daca justitia nu va face dreptate.......

Thank You my friend avocat.ro.

cu stima si respect,
rodica_post
Sala de judecata micuta plina ochi,cu justitiabili pe banci si in picioare.
Se judeca un proces pentru neglijenta in serviciu si vatamare corporala,constand in faptul ca persoana care avea in grija un cal(iapa) la o sectie de hipism a unui club bucurestean scapa calul din supraveghere,acesta sare un gardulet al bazei si ajunge in strada ,vis-a vis de locul unde se plimba de obicei in baza hipica,lovind o femeie i9n varsta ,care avea in grija un minor.
Incepe audierea martorilor pe situatiuni de fapt.
Se pun intrebari si la un moment dat procurorul de sedinta,o satena frumoasa si bronzata ii cere presedintei instantei,o blonda cu ochi caprui, inalta si foarte frumoasa sa intrebe martorul (aflat in imediata apropiere de completul de judecata din cauza aglomerarii salii)daca a vazut iapa sarind gardul si lovind-o pe batrana.
Presedinta completului de judecata, preia intrebarea reprezentantei procuraturii si intreaba martorul:
-Ati vazut iapa sarind gardul ?
Martorul se sprijina cu mainile de biroul magistratilor ,se uita in ochii presedintei de complet si raspunde:
-Doamna Presedinta,am vazut iapa,cum va vad pe dvs.
Magistratul replica:
-Va rog sa va uitati la doamna procuror deoarece dansa v-a pus intrebarea

Alte discuții în legătură

Perle din avocatura Mihaela Hornea Mihaela Hornea AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : ... (vezi toată discuția)
Ne distram in sala de judecata avTodincaVeronica avTodincaVeronica Cand v-ati distrat ultima data in sala de judecata? Cunoasteti intamplari hazlii? Judecatorul l-a intrebat pe martor: "Ai vazut boul? ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)