TRUFIN MARIANA a scris:
Intreb si eu, chiar e pe bune?
Sau e doar o parodie? X-(
------------------------------------------------------------------
Nu este o parodie ci o realitate.
Cei care au "influientat" hotararea instantei sunt ieseni -stimata si distinsa doamna- .
Au activitati prospere si au resedinte ....nu apartamente -,au devenit propietari pe hotelurile de la Ciric (vezi subiectul integral pe acest forum - 'CARACATITA F.G.M )
Massmedia din Moldova a scris multe articole despre grupul infractional constituit in Moldova,insa totul s-a redus la tacere pentru ca ...au avut grija " mafiotii"sa stinga "incendiarele "informatii.
Se cred invincinbili acest grup infractional-extins acum si in Ardeal (sustinut de....m.g......care candideaza la presidentia Romaniei la toamna)....
Daca va iesi la alegeri.....vor avea puterea in maini....doamnelor si domnilor.....asa cum au avut pe "nasul Iliescu ....concetatean iesean care i-a ajutat.....
Pe ce s-a ridicat....c.v....???
Pe pumnii dati in ringul de box ...???? pe toate cupele care jubileaza brutalitatea...???
Cred ca se justifica de ce angajatii firmelor sale sunt tratati ca niste sclavi si batjocoriti / umiliti cat se poate......
Pentru EL... dreptatea se face cu pumnul.........
=D>=D>=D>=D> domnule catea.......#-o
Nu mai pot rabda ignoranta si nesimtirea pe care am trait-o.................................
lacrimile mele sunt sigura ca te vor ajunge odata.....
----acest mesaj .....as vrea sa -l citeasca toti cei care au domiciliul in Iasi si sunt vinovati.
Urmeaza DREPTATEA DIVINA ........daca justitia nu va face dreptate.......
Thank You my friend avocat.ro.
cu stima si respect,
rodica_post